aya wordpress sunda euy..!!

caritana teh balik sakola peuting jam 10, tuluy ngahurungkeun komputer niat rek ngunder iso fedora 10 anu rek di jadikeun live usb, nyasar ka blogna sobat kuring niat rek maca tutorial ngajieun fedora live usb, eh aya wawar tina blogna si akang teh, reuwas tur bungah deuih, karek nyaho kuring yen di wordpress oge aya versi basa sunda’na. alhamdulillah ieu teh cing cirining urang sunda geus bisa mawa budaya sunda nepi ka mancanagara. hayu ka dulur kabeh urang sunda , basa sunda teh urang pertahankeun jeung sebarkeun ka batur, da basa sunda ge bisa tenar jiga basa inggris anu kuring teu ngarti2 wae ti baheula teh hueheuhuehe .sok ah geura longok tah ka situsna http://su.wordpress.org/.

14 thoughts on “aya wordpress sunda euy..!!

  1. @dobelden
    oow geus lila nya kang.. heuheuh kamana wae atuhnya ari sim kirung😀.
    naha mun ku basa jawa jadi teu enakeun, emang hartina naon kang?
    heuheue

  2. Wah…Abdi ge nembe terang, yen basa Sunda teh geuninga aya oge nu ngamumule ngalangkungan teknologinya? Satuju pisan lah Akang mah. Keun we eta mah bagean barudak nu ngarora ngembangkeun ka hareupna. Enya atuh kudu kitu ari jadi barudak jaman kiwari mah. Ulah poek ku elmu dunya – sangkan ngamalkeun oge elmu aherat. He..he.. punten eta mah saur pa Ustad. Salam.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s